Skip to content

Welke diensten biedt tekmic aan?

2D en 3D (BIM) tekenwerk

Met meer dan 10 jaar ervaring kan Tekmic uw technisch tekenwerk tot een goed einde brengen. Dit zowel in 2D als in 3D (BIM). Tijdens een eerste ontmoeting leer ik wat uw verwachtingen zijn en hoe ik hieraan kan voldoen. Uiteraard kan er ook een prijs afgesproken worden d.m.v. een offerte.

Uw opdracht wordt snel en deskundig uitgevoerd. Ik speel snel op de bal waardoor tijdverlies en misverstanden vermeden worden. Tekmic staat garant voor snelle en transparante communicatie!

Opdrachten hoeven niet op mijn kantoor uitgevoerd te worden. Indien gewenst kom ik langs op uw kantoor. Op die manier is snelle communicatie nog gemakkelijker met u of uw medewerkers. Eventueel kan ik ook aanwezig zijn op werfvergaderingen e.d.

Heeft u nood aan en opmeting van uw project? D.m.v. een klassieke opmeting of door het registreren van 3D-punten kan ik uw huidige situatie volledig verwerken en digitaliseren. Op welke manier de opmeting terug bij u komt kan u volledig zelf bepalen (verwerkt of niet verwerkt)!

U wilt een wijziging of uitbreiding aanvragen aan uw woning en u heeft daarvoor geen architect nodig? Of u wilt een kleine wijziging doen aan uw bedrijf en ook daarvoor heeft u geen architect nodig? Tekmic tekent uw aanvraag uit en indien gewenst kan ik u bijstaan bij de ingave in het omgevingsloket.

Contacteer mij en dan kan er bepaald worden of een architect vereist is of niet. Ik maak een offerte op maat van uw project om verrassingen te vermijden.

Nood aan een toekomstbeeld van het project dat u voor ogen heeft? Tekmic helpt u om een realistisch ontwerp te krijgen van uw project. Ook hiervoor maak ik eerst een transparante offerte op om eventuele verrassingen te vermijden. Eventueel kan een opmeting of plaatsbezoek nodig zijn.

U heeft hulp nodig voor een tekenwerk?

Laten we samenwerken!